July 20, 2020

Aktivitetsuker hos Skeid

Fotball, frisbeegolf, amerikans fotball

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Aktivitetsuker hos Skeid (Bydel Nordre Aker)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos Skeid denne sommeren er det planlagt og snart gjennomført fire aktivitetsuker for barn i alt fra 2. til 6.klasse. Det har de siste tre ukene vært rundt 15-20 barn hos Skeid, men helt ferdige er de ikke ennå. Det er nemlig også mulig å være med neste uke! Aktivitetstilbudet kjøres fra mandag til torsdag og varer fra 09:00-12:00. Selv om Skeid i hovedsak er en fotballklubb, har de valgt og ha et variert aktivitetstilbud denne sommeren.

Michael Lie var instruktøren vi snakket med når vi var innom mandag morgen. Han kunne fortelle at de tidligere uker har hatt aktiviteter som ultimate frisbee, frisbeegolf, amerikansk fotball, tennis, slåball, kanonball og stikkball. De dagene der været ikke har vært på sitt beste har de trekt inn og blant annet hatt fussball turnering.

Da ville ikke barna hjem når dagen var over!

Tre av jentene som hadde vært med uken før hadde vært litt skeptiske til frisbeegolf og ville ikke egentlig spille det, men heller gjøre andre ting som de kunne fra før. Men når dagen var over viste det seg at jentene ble positivt overrasket over hvor gøy det kunne være. Egentlig hadde de vært litt redd for at de ikke skulle kunne klare å kaste langt nok. Men etter litt øving suste plutselig frisbeen langt avgårde, og da ble frisbeegolf en klar favoritt. Heller ikke denne dagen ville barna hjem når dagen var over. Da er det fint at det kommer flere dager med morsom aktivitet fulgt opp av flinke trenere.

Vil du være med på et variert og morsomt aktivitetstilbud neste uke? Da kan du lese mer om aktiviteten hos Skeid, HER.
Det er også mulig å følge med på besøkene på @osloidrettskrets og @ungdomsnettverket.oik

Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel