Takk for idrettsommeren 2020

Tilbudet sommeren 2020 er avsluttet. Oslo idrettskrets håper å få til tilsvarende sommerprosjekt i 2021.

Følg idrettskretsen på våre nettsider

Idrettssommer i Oslo

Oslo idrettskrets er i full gang med årets sommerprosjekt. I samarbeid med Oslo kommune deler vi ut midler til over 500 aktivitetsuker i sommer.

20. mai ble alle våre idrettslag og særidretter utfordret til å skape «sommeridrett for alle». – Vi hadde håp om å kunne legge til rette for 200 aktivitetstilbud ila sommeren, men var spent på hva som faktisk var mulig å organisere på så kort tid, sier Brekke. - Men responsen har vært helt formidabel.

- De siste ukene har vi vært vitne til kreativitet, engasjement og samarbeidsvilje blant våre idrettslag som virkelig varmer og gleder. Dette er dugnadsinnsats og samfunnsansvar av første klasse, og viser hvilken genuin vilje det er i idrettslagene til å finne gode løsninger og bidra for nabolaget.

Vi har tildelt støtte til 80 idrettslag med 522 aktivitetsuker til sammen. I de deler av byen hvor idrettstilbudet trengs aller mest vil det være allsidige tilbud hele sommeren. I tillegg vil våre svømmeklubber sørge for at 3.000 barn lærer å svømme, vi forventer sommerjobb for ungdom tilsvarende 2.000 arbeidsuker, og et aktivitetstilbud til minst 20.000 barn og unge. Alt takket være engasjementet i lokale idrettslag.

Gjennom sommeren vil Osloidrettens ungdomsnettverk reise rundt og besøke idrettslag og dele gode historier på våre sider. Ønsker ditt idrettslag besøk i sommer? Send en e-post til sigrid@idrettsforbundet.no eller ta kontakt på Osloidrettens sommertelefon; 905 13 615.

Tusen takk til Oslo kommune for å ha innvilget betydelig kommunal støtte slik at idrettslagene kan fylle sommeren med aktivitet og idrettsglede.