July 1, 2020

Allidrett med Vestli IL

Boksing, Yoga og aktivitetsguide

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Vestli IL sin allidrett sommer 2020 (Bydel Stovner)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Vestli IL tilbyr aktivitetstilbud for unge hele sommeren. Her kan du få være med på mye gøy og det er masse variert aktivitet planlagt. Når jeg kom var det flere som spilte bordtennis og badminton, og ikke lenge etterpå var de i gang med organisert boksing og yoga. Det er fint å se barna få prøve ulike idretter. Jeg snakket med flere av barna som var der og de håpet å kunne få være med i flere av de kommende ukene. Da første gruppe var ferdig med yoga var det flere av barna som synes det var en deilig start på dagen. Dina som jeg snakket med gledet seg veldig til å prøve boksing som hun synes er ekstra gøy, mens Victoria syntes alt var gøy. 

Abdi som er aktivitetsguide og skal være hos Vestli IL hele sommeren tror dette er en kjempefin mulighet for å få med flere barn i organisert idrett videre. Abdi jobber aktivt i området med ungdommer og barn for å finne gode aktivitetstilbud for alle som vil være med. Det er ikke alltid like lett å holde seg orientert på alle ulike tilbud og muligheter i sin bydel og da er det fint med en aktivitetsguide som Abdi. For han er det viktig å få snakket med flest mulig av ungdommene og komme i kontakt med foreldrene for å informere om mulighetene som finnes. Men akkurat i sommer jobber han med å være en ressurs for idrettslagene med hensyn til smittevern og det som trengs rundt aktiviteten, så trenerne kan få fokusere på det sportslige.


For å lese mer om Vestli IL sin allidrett sommer, trykk her.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel