June 30, 2020

Allidrettsskole med SK Sterling og Tøyen SK

Allidrett, lek og moro

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Allidrett med SK Sterling og Tøyen sportsklubb (Bydel Gamle Oslo)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Ved oppmøte i Vahl flerbrukshall blir barna tatt godt imot av trenere, med en spennende dag med allidrett i vente. Dette er et av de mange gratis tilbudene Oslo har å by på i tidenes idrettssommer. Barna her får hver dag denne uken variere på ulike aktiviteter innen innebandy, cricket og håndball. Selv om det er disse aktivitetene som står på agendaen var ikke trenerne vanskelige å be når det var flere av barna som ønsket å spille basketball. 

Mimoun som er daglig leder i SK Sterling snakket om hvor viktig dette tilbudet er for barn og unge, spesielt i disse tider hvor andre planer og aktiviteter er avlyst. Det utgjør også en stor forskjell for ungdommene som får sommerjobb og muligheten til å være rollemodeller. Det var tydelig at det var mange engasjerte ungdommer som kjente barna i bydelen sin. I den yngste gruppen med barn var det litt ekstra fokus på å skulle få til ting selv, det var ikke alltid så lett, men gleden var stor når de endelig fikk det til. Allidrett gir barna mulighet til å få delta i flere aktiviteter og prøve mye nytt. Det er en glede å se hvordan de mange tilbudene rundt i Oslo skaper idrettsglede for mange barn, og et tilbud for alle som vil være med. Når barna ble spurt om hva det kuleste de hadde fått gjøre så langt var, så var det ikke like lett å velge, fordi alt var så gøy, da er det fint at de ikke trenger og velge i det hele tatt, for dette er allidrett på sitt beste. 

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel