July 1, 2020

Ammerud Basket Camp

Basket, nye venner og flinke trenere

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Ammerud Sommer Camp 2020 (Bydel Grorud)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Ammerud Basket har basket camp i hele seks uker denne sommeren på Apalløkka. Fordelt over 2 etasjer og flere baner har de 14 trenere og 93 deltakere på campen, også uteområdet blir godt benyttet. De har gjort alt de kan for å fylle hallen med aktivitet fra morgen til kveld. Kan du ikke være med på campen er det bare å ta en tur innom åpen hall tilbudet på kveldstid. Det har vært et stort fokus å kunne skape gode tilbud til alle, uansett nivå, klubb eller alder. Her er alle velkomne. En del nytt utstyr har gjort at de kan være mer kreative, barna som er kjent med idretten fra før synes det har vært veldig kult å trene skikkelig “akkurat som de på youtube ogsånt”. Trener Orji Okoroafor sier at nytt utstyr har vært utrolig viktig og gitt mye glede “det har vært veldig stas”. Helle som alle fra campen og Ammerud basket kjenner godt, sier det har vært et fokus å kunne skape sommerjobber samtidig som det har vært viktig og kunne gi et godt tilbud til barna. Derfor har de en god kombinasjon av ungdomstrenere og profesjonelle spillere og trenere. 

Dafina, Dania, Sankavi og Rachel


På campen er det barn og ungdom fra mange forskjellige klubber og idretter, noe som har gitt mulighet for nye venner og bekjentskap på tvers av idrett, lag og bydeler. Seks av jentene som var der kunne fortelle at de har lyst til å være med på alle ukene av campen. De synes det er sosialt og veldig morsomt. Som de sa er det “å spille kamp og bli kjent med folk gøy”. Rachel som har vært med hele uken kunne fortelle at trenerne utfordrer de til å prøve nytt og selv om de ikke alltid har lyst til å prøve alt, så viser det seg å være veldig gøy.

Du kan lese mer om Ammerud Basket sin sommeraktivitet, her.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel