June 26, 2020

Årvoll IL fotballcamp

Fotballglede hos Årvoll IL

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke er flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Årvoll IL sin fotballcamp (Bydel Bjerke)

Caroline Saastad, Osloidrettens ungdomsnettverk

Vi tok turen til kunstgressbanen på Tonsenhagen og Årvoll. Her ble vi møtt med synet av 280 barn i aktivitet, og mange lokale ungdommer som unge ledere. Med en kombinasjon av fint sommervær, spennende aktiviteter og engasjerte frivillige, var det bred enighet blant barna om at det ikke kunne være en bedre måte å tilbringe sommerferien på.

Unge, lokale instruktører med full kontroll over mange ivrige små fotballspillere

Fotballcampen arrangeres hvert år for barn fra årskullet 2014 og helt opp til 2006. I tillegg hentes instruktører og ledere fra høyere avdelinger i klubben – veldig populært hos barna. Det var et stort oppmøte av barn fra lokalområdet, og følelsen av idrettsglede var til å kjenne på. Et populært aktivitetstilbud for fremtidige mannlige og kvinnelige fotballspillere. For mer informasjon om fotballcampen, les mer på Årvoll sine sider her: http://www.aarvoll.no/

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel