June 30, 2020

Basketcamp med Tøyen SK

Basketcamp, fokus og pop-up playground

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Basketcamp hos Tøyen sportsklubb (Bydel Gamle Oslo)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Tøyen Sportsklubb er kommet godt i gang med tidenes aktivitetssommer og har mange uker med variert aktivitet planlagt, der de samarbeider med mange av de andre klubbene i nærmiljøet for å kunne skape gode og kreative tilbud. Det er flott og kunne skape så gode gratis tilbud for barn og unge i bydelene. De har mange av sine egne lokale trenere, men har også med seg proffspillere på laget i denne uken der fokuset er basketball for 4-10 klasse. Her vet barna hva de vil, de har meldt seg på for å trene basketball og ønsker godt opplegg. Alle de voksne vi snakket med skrøt skikkelig av innsatsen til barna og det var treningsglede til alle kanter. 

Hector og Aron

Hallen var i full kapasitet med hele 60 barn påmeldt, det er akkurat så mange de har plass til. Aron og Hector er to av guttene som er med denne uken, de har spilt litt her før, men kommer fra andre klubber. Aron sa det var bra med et tilbud som dette, for det har vært veldig kjedelig og ikke få spilt basketball den siste tiden. Samtidig med basketcampen har de pop-up playground som de setter opp når været er fint, denne er åpen for alle opp til 17 år mellom 11:00-15:00. 


Selv om det denne uken er fokus på basketball, er det mye forskjellig planlagt de kommende ukene. Ta en titt på Tøyen Sportsklubb sine sider for å se mer av hva de har planlagt fremover, trykk her.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel