August 7, 2020

Bygdø Badminton

Lagkonkurranser, badminton og mer

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Bygdø Badminton (Bydel Frogner)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos Bygdø Badminton har det denne sommeren vært tre uker pakket med aktivitet og barn. De hadde sin siste uke med aktivitet i uke 30 og kan si seg godt fornøyde med tre fine uker med mange barn fra hele byen. Da vi kom innom hadde barna akkurat fått servert frukt og begynte å gjøre seg klare til en ny runde med aktivitet. De ble delt inn i grupper, men utenom det visste ikke barna helt hva som skulle skje. Det var det bare instruktørene som gjorde, de hadde planlagt og klargjort litt på forhånd mens barna spiste lunsj. Noe aktivitet skulle være inne, mens andre skulle rundt i nærområdet hvor det skulle foregå ulike lagkonkurranser.

I uken de akkurat hadde vært gjennom var det blitt prøvd mye forskjellig, selv om kanskje badminton var gjennomgående med varianter som crossminton og airbadminton. Tidligere i uken har de også hatt besøk av noen lacrosse spillere som introduserte både barn og instruktører for idretten sin, det er alltid gøy å prøve noe nytt. Hinderløype i skogen var en av de mer populære aktivitetene, sammen med kanonball og stikkball som er en klar storfavoritt. Alle ukene har de hatt stor pågang og fulle plasser etter god promotering på skolene i området.

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel