July 1, 2020

Camp Linderud

Vannkrig, Lacrosse og Mariocart

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Camp Linderud (Bydel Bjerke)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Alle hverdager fra 11-17 står klubbhuset på Linderud åpent for de barna som ønsker å være med. Dette i uke 26, 27, 32 og 33. Her blir de aktivisert med ulike idretter, de får mat og kan spille Mario Cart. Tar man en tur innom Linderudbanen er det godt mulig man vil se barn løpe rundt med vannpistoler, det har vært en populær aktivitet her denne sommeren. Andreas Bakken er en av de som følger opp aktiviteten på Camp Linderud, han sier det at dette er et sted for å slappe av, ha det gøy og kose seg med gratis mat og drikke. 

Denne uken både mandag og onsdag har det kommet dyktige spillere innen lacrosse fra Christiania Lacrosse og Oslo Lacrosse for å spille med barna. De kommer også tilbake i uke 32 og 33 om du vil bli med! Liltigers Lacrosse er nå i oppstartfasen og håper å begynne organisert aktivitet i Linderud IL til høsten, dette er det aller første Lacrosse laget for ungdom. Mange av barna som var der prøvde Lacrosse for første gang, de fikk øve på å plukke opp ballen, sentre, skyte på mål og til slutt skulle de spille kamp. Lacrosse spillerne kunne fortelle at barna raskt hadde tatt til seg det de hadde lært, siden sist de var der. 

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel