July 9, 2020

Camp Oppsal

Ballspill, dansing og akrobatikk

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Camp Oppsal (Bydel Østensjø)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Oppsal Håndball, Oppsal Fotball, Oppsal Basket, Step Up Danseklubb og Rustad Ski jobber i sommer sammen om et aktivitetstilbud til barn og unge i alderen 9-15 år. Et slikt samarbeid skaper unike muligheter for barna til å prøve ulike idretter i samme bydel og bli kjent med nye venner. Denne muligheten har de så absolutt med Oppsal Arena, som har flere haller og fine uteområder med både fotballbaner, basket muligheter, friidrettsbane, dansesal og mer. Dette gir kapasitet til å fordele barna i flere mindre grupper, noe det har vært et klart behov for med 60 påmeldte barn.  

Da vi ankom Oppsal Arena hadde barna akkurat begynt lunsjpausen sin og de virket rimelig fornøyde etter ulike aktiviteter og kortstokk stafett. . Når vi snakket med barna som hadde vært i dansesalen fortalte de ivrig at de hadde fått prøve flikkflakk, ikke helt alene enda da, men de hadde fått det til og det var veldig gøy! Her hadde ikke barna tid til lunsj, men brukte pausen sin på å lage fort av mattene i rommet.


Vilde (20) og Synne (21) er utøvere i Oppsal til vanlig, men har nå fått muligheten til å arrangere Camp Oppsal. Det er litt av en sommerjobb som det virker som de har tatt på strake armer. Vilde som viste oss rundt sa det var kult å ha fått en jobb med så mye ansvar. Hun sa at det er herlig å se at barna ikke bare har det gøy, men det virker også som de lærer mye nytt og de har fått bli kjent med flere fra sitt eget nærområde, på tvers av trinn og idrettslag.

Camp Oppsal er ikke over ennå og det er fortsatt ledige plasser, så ønsker du å være med kan du lese mer om campen, HER.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel