August 22, 2020

En innholdsrik sommer for ungdomsnettverket

Ungdomsnettverket har hatt en innholdsrik sommer. Nå sitter vi igjen med gode erfaringer og nye relasjoner vi kan ta med oss videre.

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Det har vært åtte spennende uker med masse idrettsaktivitet. Vi i ungdomsnettverket har vært så heldige at vi denne sommeren har fått muligheten til en helt super sommerjobb. Jeg har sammen med Hadi Mohamed og Caroline Saastad reist rundt til, besøkt og skrevet om, de ulike aktivitetstilbudende som har blitt arrangert gjennom tidenes idrettssommer. I forbindelse med dette har vi også lansert vår egen instagramside og vi har skapt innhold til @osloidrettskrets sin egen instagram! Dette har vært en spennende utfordring som har resultert i fine videoer, mange bilder og enda flere stories.

På besøkene vi har gjennomført, har vi fått bli kjent med mange nye barn, trenere, ledere og idrettslag. Det har vært en positiv opplevelse og spennende å høre hvordan de ulike lagene gjør ting på ulike måter, det er mange muligheter og mye kreativitet i kretsen vår. Vi har uten tvil fått mulighet til å bli kjent med idrettslagene i kretsen mye raskere, og mest sannsynlig, i mye større grad, enn vi noen gang ville fått til, uten denne muligheten.

Alle i nettverket kommer fra ulike posisjoner og steder i idretten, men denne sommeren har gitt oss et innblikk, i flere nye idretter og klubber vi ikke kjente til før denne sommeren. Alle lagene vi har møtt har tatt godt i mot oss, vist oss rundt og delt erfaringer og verdifulle øyeblikk. Dette er en helt unik erfaring, som helt klart vil komme til nytte i videre arbeid for nettverket.


Det er ikke bare vi som sitter igjen med nye erfaringer, det gjør alle som har tatt del i denne idrettsommeren. Ved flere av besøkene vi har vært på har vi snakket med trenere og ledere som har fått en positiv opplevelse med sommerens tilbud og gjerne ønsker å kunne gjøre noe av det samme igjen neste sommer. For noen har det vært arrangert sommertilbud for første gang, mens for andre med mer erfaring, har man fått mulighet til å inkludere flere og mange nye i ulike aktivitetstilbud.

Barna sitter også igjen med mange nye erfaringer, det har vært en sommer for å prøve nye ting og bli kjent med nye. Mange av barna vi har pratet med har deltatt på ulike camper og testet nye idretter i løpet av sommeren. Faktisk var det flere som etter denne sommeren har funnet seg en ny favoritt-idrett eller som har sett at det finnes uendelig mange muligheter om man har lyst til å teste noe nytt.


Ønsker du kontakt med nettverket så kan du nå oss på ungdomsnettverket@osloidrettskrets.no eller ta kontakt på @ungdomsnettverket.oik

Tusen takk for oss og for en fantastisk fin sommer! 

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel