June 29, 2020

Fighter sommerskole

Kickboksing, nye venner og treningsglede

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Sommerleir hos Fighter kickboksingklubb (Bydel Sagene)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos fighters kan man være med på sommerskole i kickboksing, de er i gang med sin andre uke og skal ha aktivitet hele sommeren. Her er det tilbud for alle aldersgrupper og man kan være med uavhengig av idrettsbakgrunn. Når man kommer inn på områdene hører man tydelig at det er mye aktivitet på gang, her blir alle rom og muligheter benyttet best mulig. 

Det er viktig for trenerne å skape en god blanding av trening og sosialt, med fokus på å bli kjent, og aller viktigst, ha det gøy. Likevel kommer det tydelig frem at kickboksing er på agendaen hos både trenere og barn. Nikolai som er med i en av de yngre gruppene, sykler i 20 minutter for å være med. Både han og de nye vennene hans prøver kickboksing for første gang og virker å ha fått smaken på det. Det er veldig fint å se at barn får prøvd nye aktiviteter, samtidig som de blir kjent med nye venner. Når ungdommene skulle ha lunsj bestemte de seg for å ta den ute i en park for å få litt nye omgivelser og det var en smilende gjeng som forlot hallen. 

Les mer om tilbudet her: 
http://fighter.org/2020/kickboksing-sommerskole/


Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel