July 8, 2020

Full koll hos KOLL orientering sin Sommer-o-skole

Orientering, lek og mye moro!

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Full koll hos KOLL orientering sin Sommer-o-skole (Nordre Aker)

Caroline Saastad, Osloidrettens ungdomsnettverk

Denne uken tok både Mia, Hadi og jeg turen opp til Kollhytta i bydel Nordre Aker. Her møtte vi to engasjerte brøde, Elling og Peder, med full kontroll over de 14 oppmøtte barna! Peder forteller at de startet uken med å si til barna at dette blir to dager med litt orientering, og veldig mye moro! – og det stemte.

Sommer-O-skolen arrangeres på Kollbanen og er helt gratis å være med på. Orienteringsskolen er en introduksjon til orientering, gjerne i nærmiljøet. Senere i sommer (uke 28) er det også full fart hos KOLL, for da avholdes O-aktivitetsuken. En uke fylt med spennende aktiviteter som «Jakten på den forsvunne posten», kaos- og skattejakt-orientering.

I løpet av to dager var KOLL sin Sommer-o-skole pakket med leker og moro som falt i stor smak hos deltakerne. Første dag av aktivitetsdagene avsluttet gruppen med gjørmefotball – noe som resulterte i et par ekstra klesvasker for foreldrene! Men til tross for litt møkkete joggesko, var det store smil om munnen på barna. Dag nummer to av Sommer-o-skolen var det planlagt en «Mesternes mester i orientering». Dette var en like stor suksess og en fin konklusjon er at det er full koll hos KOLL i år!

Ønsker du å lese mer om Sommer-o-skolen eller være med på KOLL sin O-aktivitetsuke senere i sommer? Les mer her: https://koll.no/post/71

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel