June 29, 2020

HBBK Summer Basket

Basketball, åpen hall og skills-trening

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke er flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Høybråten Basketballklubb sin sommeraktivitet (Bydel Alna)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Ved ankomst i Høybråten Basketballklubb sin hall kunne man tydelig ane at det var lunsjtider. Det var usjenert prat og kameratskap blant ungdommene til tross for at det var første dag med sommeraktivitet. Ved oppstart av aktivitet fikk de prøve seg litt fritt og det varte ikke lenge før hallen var full av engasjerte og fokuserte barn og ungdommer. 

Trener kunne fortelle at de hadde hatt mange påmeldinger til tross for kort varsel og flere håper de å bli i ukene som kommer. Som mange andre klubber i hele Oslo har de stått på for å arrangere gode aktivitetstilbud på kort tid og det var tydelig at trenerne fra klubben tok glede i resultatene. Til tross for kort varsel var det flere av barna som deltok som kom fra andre idretter, men synes det var gøy å kunne være med på noe nytt. Det var lagt opp til lek og moro, forsiktig prøving og utfordringer for de som ønsket det. 

Ønsker du å se mer om tilbudet kan du lese om det, HER.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel