August 16, 2020

IF Ørnulf Bokseklubb

"Ørnulf er ikke bare en bokseklubb. Det er også et sted vi kaller hjem."

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Osloidrettens ungdomsnettverk og Oslo idrettskrets har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

IF Ørnulf(Bydel Sagene)

Sigrid Nestgaard Rød og Hadi Mohamed, Oslo idrettskrets
- Hos oss er alle velkomne. Det er viktig å føle at man hører til et sted, og vi vet mange finner tilhørighet i klubben.

Utøver og styreleder Perzin Nazari forteller at de ofte inviterer inn personer de ser i nærområdet. Perzin tror bokseklubben er et fristed for mange. Her kan man finne et sted å passe inn, og hun opplever at mange utvikler og forandrer seg. Blir tryggere. Får mer selvtillit. Føler seg hjemme.

- Boksing handler om disiplin og respekt.

Hovedtrener Mehdi Mohseni forteller at det er mye mental trening i boksing. Fokuset må være på hele tiden, hvis ikke er kampen tapt. - Vi trener på å bruke hodet, påpeker Mehdi.

Koronasituasjonen har vært krevende for klubben, men Perzin og Mehdi virker stolte over hva de har fått til i sommer. Selv om en del familier holder seg hjemme for tiden, har de også fått med mange nye gjennom sommeren.

- Heldigvis er det mye å trene på uten nærkontakt, for eksempel skyggeboksing og slag på boksesekker, forteller Mehdi.

Vil du prøve?

Norges eldste bokseklubb (IF Ørnulf 1893) tilbyr treninger for nybegynnere og øvede, barn og voksne. Klubben holder til i underetasjen på Sandaker Senter.

Se mer på klubbens hjemmeside.

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel