July 2, 2020

Koll Volleyball sommerskole

Sandvolleyball, turnering og idrettsglede

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Koll Volley sin sommeraktivitet 2020 (Bydel Nordre Aker)

Hadi Mohamed, Osloidrettens ungdomsnettverk

Sommerens aktiviteter er i fullt kjør også i Koll Volley, omkring 50 jenter og gutter fra alle idretter er samlet i sanden på Koll Arena. Her er det grunnleggende volleyball, teknikk, konkurranse og moro som har stått på dagsplanen hver dag de siste to ukene.

Koll Volley er en av Norges fremste klubber innenfor sandvolleyball og innendørs volleyball. I 2017 åpnet Koll Arena, et av Norges beste anlegg for sandvolleyball. Her er det som regel opptatt og derfor er sommerskolen et perfekt tidspunkt å få prøvd seg på sandvolley. Man kan tydelig se at det legges stor vekt på idrettsglede og mestring. Da vi ankom var de allerede igang med en liten intern turnering. De unge storkoste seg i sanda og noen foreldre på sidelinja slet med å få barna med seg hjem.

Vi fikk prate med Signe Marie Balk (20) som er instruktør på skolen og topputøver i sandvolleyball. Signe forteller at sandvolley-skolen arrangeres og ledes av erfarne trenere som selv er utøvere og har en stor lidenskap for sporten. Sandvolleyball-samfunnet er lite, så hver enkelt utøver har gleden av å bidra med det de kan for barn og unge som vil prøve seg hos oss her i Koll, sier Signe. Dagene består av to treningsøkter, der første del ofte blir repetisjon av dagen før og teknikk trening. Så blir det lunsj, hver deltager har med egen lunsj og nyter den i tribunene. Under lunsjen serverer Koll saft og sørger for at felleskapet og vennskapsbåndene blir sterkere. Del to av dagen går ofte til spill. «De fleste syntes spill er morsomst, så vi spiller en del» sier Signe(20).

For å lese mer om Koll Volley sin Sandvolleyballskole trykk HER.

Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel