July 3, 2020

Manglerud Star

Hockey, fotball og innebandy

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Manglerud Star med ulik sommeraktivitet (Bydel Østensjø)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos Manglerud har idrettene i sommer slått seg sammen for å skape et supert sommertilbud. Barna som er med kan velge om de vil melde seg på hockey, fotball eller innebandy. Uansett hva man velger er man garantert variasjon og moro. Det beste av alt er at sommeraktiviteten varer hele sommeren. Her er det tydelig lagt til rette for at dette kan være et sted å bruke sommerdagene sine på en aktiv måte og samtidig bli kjent på tvers av lag og idretter, der idrettsglede og samhold står sentralt. Ikke bare kan man veksle mellom idretter, men her er det gode muligheter for å være både ute og inne, noe som blir utnyttet til det fulle.

Mens vi var der fikk jentene som drev med innebandy i oppgave og lage en TikTok video med innebandy preg. Dette falt i god smak og det ble jobbet iherdig med å lage en kreativ video, som jentene stolt viste frem når de var ferdig. I ishallen var det både folk som hadde spilt hockey før og noen som ikke hadde stått på skøyter i det hele tatt. En av guttene som var der kjente ingen fra før når han kom innom mandag, det var litt skummelt og kjedelig i starten, men han har siden vært der hver dag og blitt kjent med mange nye. Fra skøytebanen var det en jente som ivrig har møtt opp hver dag hele uken for å lære seg å stå på skøyter og det er ikke umulig hun kommer tilbake senere i sommer, selv om hun neste uke ville prøve noe helt nytt igjen. Det var godt fornøyde barn som skulle forlate hallen på slutten av dagen og foreldrene kom inn for å skryte av opplegget og uken som har gått.


Manglerud skal fortsette med lignende aktivitet hele sommeren, det er åpent for alle og helt gratis.
For fotball, les HER. For Hockey, les HER. For innebandy, les HER.

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel