July 10, 2020

Medley Camp med SK Speed

Bading, livredning og hinderløyper

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Medley Camp med SK Speed (Bydel Grorud)

Mia Malmer og Caroline Saastad. Osloidrettens ungdomsnettverk

I hele sommer arrangerer en av de største svømmeklubbene i Groruddalen Medley Camp. Campen avholdes hver eneste uke og er fylt opp med spennende aktiviteter. Her kan man prøve seg på ulike ballspill, turer i skog og mark, svømming, livredning og masse annet gøy!

To av oss fra ungdomsnettverket i Oslo Idrettskrets tok oss derfor turen til det lokale badevannet Vesletjern for å ta en nærmere kikk på det som omtales som "sommerens kuleste aktivitetsuke". Her møtte vi 18 ivrige barn og en av de som har ansvaret for Campen denne uken, Vilde. Vilde er også trener i klubben fra før og føler derfor hun er litt rutinert på lignende aktivitet, men at det kommer godt med. Her må hun også være mer kreativ noe som er god erfaring og få med seg videre. Når hun oppsummerte uken som har gått for oss kunne hun fortelle at de delte inn de ulike dagene i temaer, uken startet med en bli kjent dag også har de siden hatt musikk dager med dansefremføringer, livredning og ballspill.

Medley Camp er et aktivitetstilbud som tilbys for barn i alderen 6-12 år. I tillegg brukes lokalområdet flittig til kreative aktivitetsøvelser. Barna møter opp ved Grorud samfunnshus på morgenen, også er det ut i skog og mark. Det er lagt opp til ulik aktivitet på land og minst en økt i vann hver dag. Vannaktivitetene denne uken har for det meste vært ved Groruddammen i bydelen, men siste dagen denne uken oppdaget de en ny liten perle ved Vesletjern - som også befinner seg litt nærmere basen deres ved samfunnshuset.

Fra venstre: Adrina (11), Arnold (12) og Allen (9)

Tre barn som var veldig engasjerte var Adrina (11), Arnold (12) og Allen (9). De skal alle sammen tilbringe hele tre uker på Medley Camp. Arnold i midten forteller at det er en super måte å ha det gøy i sommerferien på. I tillegg blir man kjent med flere andre barn på samme alder, noe som dyrker nye vennskap!

Campen er åpen for påmelding i flere uker til. Så ønsker du en uke fylt med aktiviteter både på land og i vann? Da er dette aktivitetsuken for deg!

Ønsker du å lese mer om Medley Camp, så kan du gjøre det HER.

Du kan også se kule bilder og instagram-stories fra besøket på ungdomsnettverket sin instagrambruker @ungdomsnettverk.oik

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel