July 10, 2020

Sommerkurs i Squash

Squashkurs hos Sagene - for store og små

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Sommer Squashkurs (Bydel Sagene)

Mia Malmer og Caroline Saastad, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos Sagene Squash blir du møtt av nye og "freshe" lokaler ved idylliske Akerselva, og denne sommeren er det mulig å melde seg på gratis kurs i Squash. Squash er god trening uansett nivå og du får trent på mange ulike ferdigheter, blant annet koordinasjon og hurtighet. Her har det ulike uker, vært både barn og voksne innom. Noen for å trene og andre for og prøve noe helt nytt.

Vi møtte en liten, men engasjert og ivrig gjeng fredagen vi besøkte Sagene Squash. Til tross for få utøvere denne dagen sto det ikke på antallet instruktører - så her fikk man ordentlig, personlig og detaljert trening. Gruppen varmet opp med en stor favoritt hos de minste, nemlig stikkball. Etter dette delte instruktørene opp deltakerne i mindre par, for så og spille på banene. Man kan oppsummere økten med to ord; fartsfylt og energisk. Og blant denne gjengen sto det ikke på innsats!

Hos Sagene Squash var vi så heldige at vi selv fikk være med å prøve oss litt. Vi tok derfor på oss joggeskoene, satt opp håret og grep tak i en racket. Det står nemlig ikke på konkurranseinstinktet i denne gruppen! For meg (Mia) var squash en helt ny idrett, men jeg fikk raskt øynene opp for denne idretten og har definitivt planer om en retur til Sagene Squash for en rematch! Vil du se noen glimt fra dette sjekk oss ut på instagrambrukeren vår!Har du også lyst til å prøve? Da kan du lese mer om tilbudet HER.

Kurset tilbys til alt fra nybegynnere i sporten til lett øvede. Her er det åpent for alle uansett nivå og ferdigheter.

Du kan også se kule bilder og instagram-stories fra besøket på ungdomsnettverket sin instagrambruker @ungdomsnettverk.oik

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel