July 7, 2020

Sommeraktivitet hos Veitvet SK

Sommer, Veitvet, Innebandy

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.
Veitvet Sportsklubb´s sommeraktiviteter 2020 (Bydel Bjerke)
Hadi Mohamed, Osloidrettens ungdomsnettverk

Veitvet Sportsklubb har i disse uker, sommeraktiviteter for alle barn og unge som er ute etter å få beveget seg mye, lite eller nesten ingenting. De stiller opp med aktiviteter skreddersydd etter dine interesser. Da vi ankom var de akkurat igang med oppvarmingen til innebandy treningen. Der var det flere engasjerte trenere og enda fler engasjerte barn. Innebandy treningen var altså så gøy at undertegnede måtte bli med.

Hadi og Aktivitetsguide Bihzad

Ved lunsjtider får alle påmeldte servert varm og god mat som blir laget i klubbhuset. på kjøkkenet har Veitvet SK egne kokker for dagen, ungdom lokalt fra bydelen stiller opp og lager det som måtte friste. Veitvet SK er superglad i ungdommen i bydelen og benytter seg av dem til en hver tid, en som også er med på sommeraktivitetene er aktivitetsguiden Bihzad bidrar i sommer med smittevernstiltak så klubbens trenere kan fokusere på den sportslige aktiviteten.
Aktivitetsguidene hjelper til vanlig barn og unge med å finne gode aktivitetstilbud i deres eget nærområde. «Tilbudet hos Veitvet SK er for bra for at lokale barn og unge skal sitte hjemme å spille på telefonen hele dagen», sier Bihzad. Likevel ser man at det er for få som møter opp hos Veitvet SK og at det er plass til mange flere selvom det jobbes på spreng for å markedsføre og reklamere.  

For å lese mer om Veitvet Sportsklubb sine Aktiviteter og for påmeldingen trykk, HER.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel