July 17, 2020

BMIL sommercamp

Trampett, pingpong, basket

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

BMIL sommercamp (Bydel Frogner)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Bygdø Monolitten Idrettslag sin sommercamp har aktivitet ved Smestad skole i bydel Frogner gjentatte uker denne sommeren. Her har det vært opptil 22 barn og det er fortsatt ledige plasser.


Vi snakket med Leo som er en av trenerne i BMIL, han har ansvaret for sommercampen og bred idrettsbakgrunn. Han sa de har jobbet for å skape gode muligheter uansett alder, campen er for alle mellom 1-7. klasse. De yngste vil gjerne leke, mens de eldre synes det er stas med organisert idrett og spill. Det har så klart trenerne lagt til rette for og det har ikke vært noe problem og dele inn i grupper etter alder og interesse. Mens vi snakket med Leo, var han likevel engasjert i hva barna drev med. Når en av guttene fikk til en komplisert dribling ble han oppmuntret av Leo “For en kriger!”. Gjennom uken har det vært mye variert aktivitet, de har blant annet dratt ut trampett og tjukkas, spilt basketball, pingpong, fotball og masse mer. En av dagene har de til og med vært med turistforeningen på tur. Da var det opplegg med natursti i engelsk park.

Prosjektleder Cecilie kom innom mens vi var der og kunne si at de siste ukene har gått over all forventning. På vei ut gikk vi innom en gruppe som spilte bordtennis. Ziva på 9 år sa det at “det er nesten litt som å spille minitennis!”. Hun kunne også fortelle at det var gøy å spille igjen, hun hadde øvd masse før korona, men nå måtte hun trene mer siden det er så lenge siden.

Det er fortsatt ledige plasser denne uken, for påmelding se HER.  Men vær rask, så du får vært med på mest mulig.

Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel