July 13, 2020

Sommeraktiviteter hos HSIL

Turn, rulleski, ballspill og bading

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Sommeraktiviteter hos HSIL (Bydel Stovner)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

I samarbeid med Stovner bydel og Oslo idrettskrets arrangerer HSIL flere aktiviteter både for barn og ungdom - og alt er GRATIS! HSIL håndball, langrenn, fotball og turn samarbeider for å lage et super variert aktivitetstilbud.


Turnhallen er til full disposisjon den første dagen denne uken, til barnas store glede. For de synes det er så utrolig stas å få hoppe i grop, svinge seg i tau, prøve trampoline, balansere på bom og mye mer. Hallen som holder til på idrettens hus Nordbyen, fikk HSIL endelig på plass i fjor og den er kommet til glede for mange ivrige turnere, og håndballspillerne som holder til vegg i vegg med turnhallen. I morgen er det ballspill og dansing på agendaen, før det senere i uken skal være rulleski og bading ved Steinbruvannet. Det er hele 55 påmeldte barn som skal benytte seg av dette tilbudet denne uken. Turn kan være veldig gøy, med det var ikke alt som virket like lett, men når det ble skummelt å være i høyden for en av barna, var det raskt to trenere på plass for å oppmuntre. Da ble mestringsfølelsen enda større når hun til slutt turte å gå helt alene. 

Ønsker du å lese mer om tilbudet kan du se, HER.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel