July 9, 2020

Sommercamp i Hvervenbukta

Kajakk, kano og zipline

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Lambertseter svømmeklubb med sommercamp (Bydel Norstrand)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Lambertseter svømmeklubb har mye på gang i sommer. I tillegg til å være en del av sommerens tilbud for svømmeopplæring, i samarbeid med andre svømmeklubber, Oslo idrettskrets og Oslo kommune, har de arrangert sommercamp de siste to ukene. 

Uansett vær har det virket å være super stemning i Hvervenbukta den siste tiden. Det har vært lagt opp til fire ulike puljer med barn i løpet av dagen, med et aldersspenn fra 9-16 år. På morningen blir barna hentet av LSVK ved Hauketo stasjon og sammen reiser de bort til Hvervenbukta der blant annet kajakker og kanoer venter på de. Det har vært mye moro, både på land og i vann. Her har de hatt alt fra strandtennis, til vannvolley, basket, kajakk, kano og quiz. Ekstra populært har det vært å prøve zipline. Rosa på 13 år har vært med hele denne uken, når vi spurte om det hadde vært gøy var det ikke noe å lure på “så klart”. Rosa kjente ikke noen av de andre så godt da hun ble med, unntatt Seddik, som har hatt ansvaret for campen og virker å kjenne alle som er med. 


Et av fokusene denne sommeren er å “bli trygg i vannet”. Da er det viktig med lek og moro, men også alvor. De har blitt lært opp i livredning, bruk av redningsvester, selvberging og generelle badevettregler. Her har man kunnet være med å svømme, uansett erfaring og så klart har instruktørene lagt til rette for at man kan bli mer svømmedyktig om det har vært behov for det. 

Ønsker du å lese mer om tilbudet gratis svømmeopplæring se, HER
Ønsker du å lese mer om Lambertseter SK kan du gjøre det, HER

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel