July 21, 2020

Sommercamp med Grorud

Gratis aktiviteter i hele sommer!

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Grorud IL arrangerer sommercamp (Bydel Grorud)

Caroline Saastad og Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Grorud sommercamp arrangeres ute på Grorud Arctic Match. Dette er sommercampen for de minste og kalles derfor Lilleputt. Ved oppmøte på mandag får alle utdelt drikkeflaske og t-skjorte, for på denne måten er alle like. Dette er en av mange uker med aktivitet arrangert av Grorud IL denne sommeren. Her er det denne sommeren både uker med camper for ulike aldersgrupper, fotballskole også arrangerer de sommerpatruljen senere i sommer. Lilleputt gjengen består av 65 barn spredt utover Grorud sin idrettsbane med forskjellige instruktører. En av gruppene var opptatt med å leke rødt, grønt, lys når vi kom. Dette var visst en klar favoritt, dagen før hadde den samme gjengen lekt denne leken i en halvannen time og det var det første de ville gjøre når de møtte opp idag.

Fra venstre: Morteza og Ahmed

En av gruppene var opptatt med å leke "rødt, grønt, lys" når vi kom. Dette var visst en klar favoritt, dagen før hadde den samme gjengen lekt denne leken i en halvannen time og det var det første de ville gjøre når de møtte opp idag. Ahmed er 6 år gammel og har med den nye kompisen sin Morteza som også er 6 år gammel, fått skikkelig smaken på sommercamp. I tillegg til å ville leke rødt, grønt, lys er de veldig glad i å stå på henda som de ivrig viste oss.

"Se, jeg kan til og med gå!" Sa Ahmed før han tok skikkelig fart for å få inn et par ivrige skritt opp ned.

En av lederne for campen, Vilde, forteller også at de har store planer for lilleputt-campen. De skal blant annet ta med barna rundt i nærmiljøet, slik at de blir godt kjent med der de bor. Dette kan også bidra til at foreldrene blir med ut senere - og barna dermed gjenkjenner stedet! Et av stedene som står på besøksplanen er Steinbruvannet. Her skal hele gjengen leke "naturbingo" og gjennomføre gøyale hinderløyper. Men planen for dagens lilleputtcamp er en lang lunsjpause, masse tegning og ulike brettspill - og selvfølgelig tonnevis med "rødt, grønt, lys"!

Den minste aldersgruppen samlet!

Ønsker du å lese mer om Grorud IL sine tilbud i sommer, så kan du gjøre det HER. Du kan også se kule bilder og instagram-stories fra besøket på ungdomsnettverket sin instagrambruker @ungdomsnettverk.oik og @osloidrettskrets!

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel