August 15, 2021

Sommerens Øyeblikk  

Sommerteamet til Oslo idrettskrets har vært så heldige å få innblikk i mange fine øyeblikk, som klubbene har skapt gjennom åtte uker med sommeraktivitet.

Aswad Iqbal og Mia Malmer, Osloidrettens Ungdomsnettverk

En sommer fylt med stolte, magiske og viktige øyeblikk. En tid for å teste nye idretter, bli kjent med nye venner, delta på gratis svømmeopplæring og være med på aktivitet man kanskje vanligvis ikke ville hatt muligheten til å delta på. Mange har fått trene på nye ferdigheter, ungdommer har fått sommerjobb og klubbene har fått en unik muligheten til å invitere nye barn til aktivitet. I helhet har det vært en sommer fylt med muligheter - både for barna, ungdommene, idrettslagene og idrettskretsen.

Ungdomsnettverket til Oslo idrettskrets har fått muligheten til å utgjøre sommerteamet til OIK. Sommerteamet har bestått av Caroline Saastad, Aswad Iqbal, Ehtsham Nawaz, Mia Malmer og Jamil Dost.

Sommerteamet 2021


Gjennom sommeren har teamet besøkt idrettsaktiviteter, skrevet artikler og delt de mange øyeblikkene på @osloidrettskrets sine plattformer.


Hver eneste dag har blitt dokumentert. Utallige klubbesøk og mange hundre øyeblikk er blitt delt i story og ligger nå lagret under høydepunktene i idrettskretsens instagram.

Øyeblikk er delt gjennom videoer, bildedryss og idrettskretsens fotokonkurranse. Tar man en titt innom er det store muligheter for at man finner sin egen klubb, ettersom sommerteamet har besøkt nesten alle som har hatt aktivitet!

Osloidrett.no

Gjennom sommeren er det publisert 3 artikler hver uke i kategoriene: idretten i fokus, sommerens hjertesaker, klubbesøk og ukens øyeblikk.

Idretten i fokus har denne sommeren handlet om litt mindre vanlige idretter, deres verdier, særpreg og hva som gjør akkurat den idretten unik. I forbindelse med disse artiklene har personer i særforbundene involvert seg og gitt oss innblikk i de ulike idrettene.
Klubbesøk-kategorien har vært en fin mulighet til å gå litt dypere inn i noen av besøkene for å vise frem idrettsgleden, kreativiteten og mulighetene som finnes gjennom sommeren.
Sommerens hjertesaker har kanskje vært den mest unike kategorien i år. Her kan man lese om temaer som gratis svømmeopplæring, paraidrett, ungdommer i sommerjobb, sommerinstruktørene og sommerpatruljen, som alle er artikler om viktige tiltak og unike sider ved sommerprosjektet.
Ukens Øyeblikk er den faste artikkelen som trofast er blitt delt hver eneste fredag gjennom åtte uker. De fineste øyeblikkene finner dere her.

Det er ikke bare barna som har testet nye idretter denne sommeren. Vi fra sommerteamet har benyttet de mulighetene vi har fått til å være med på nye idretter. Det har vært morsomme opplevelser som er blitt dokumentert på vår egen instagram @ungdomsnettverket.oik gjennom en serie vi har kaldt UN TESTER.


Sommeren er vanligvis en stille tid for idretten, men de to siste årene har dette endret seg i idrettskretsen vår. I år har det vært over 700 aktiviteter og mange hundre barn har deltatt på sommeraktiviteter som ikke ble arrangert for to år siden. Instruktører, barn, ungdommer, idrettskretsen og ledere i klubbene har sammen fått til å skape alt annet enn en stille sommer. Forhåpentligvis får vi flere sommere som dette.

Tusen takk til alle idrettslag for en fantastisk sommer! 

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel