June 26, 2020

Sommerleir hos KIL

Bordtennis, thouckball og håndkle-volleyball

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke er flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra første uke av tidenes aktivitetssommer.

Sommerleir hos Klemetsrud IL (Bydel Søndre Nordstrand)

Caroline Saastad, Osloidrettens ungdomsnettverk

For tredje sommer på rad arrangeres det sommerleir hos KIL. Uken inneholder spennende aktiviteter for barn og ungdom mellom 9 og 14 år. Her kan man prøve alt fra thouckball til håndkle-volleyball, og ikke minst sommerleirens mest populære aktivitet; bordtennis – med klubbens ildsjel, Laura!

Vi i ungdomsnettverket tok oss en tur til idrettsanlegget på Klemetsrud, for å ta en nærmere kikk på alle de spennende aktivitetene. Der var det allerede masse igangsatt aktivitet, og mye som foregikk. En stor gruppe barn øvde på backhand og forehand slag inne i bordtennishallen og en annen gruppe prøvde thouckball. TINE fotballskole foregikk parallelt på de nærmeste fotballbanene. Mange barn fra lokalområdet hadde tatt turen til KIL sin sommerleir. Det var både barn som hadde prøvd aktivitetene fra før, men også nye. De hadde alle én ting til felles: nemlig at de alle gledet seg til ukas siste aktivitet. For på KIL sin sommerleir avsluttes uka med håndkle-volleyball. En morsom tvist på en allerede spennende uke!

Vil du lese mer om KIL sin sommerleir? https://www.klemetsrudil.no/2020/03/09/stiga-sommerleir-2020/.

Klemetsrud idrettslag arrangerer også TINE fotballskole i sommer. Vil du lese mer om denne så finner du informasjon her: https://www.klemetsrudil.no/2020/03/10/tine-fotballskole-2020/

Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel