July 17, 2020

Sommermoro med KNS og Kollenhopp

Seiling, roing og skihopp

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Sommermoro med KNS og Kollen Hopp (Bydel Vestre Aker)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Sommerleiren er et samarbeid mellom KNS, Norske Studenters Roklubb, Kollen Hopp og Oslo idrettskrets. De har aktivitet alle hverdager fra 09:00-16:00 og veksler mellom de ulike idrettene. Tilbudet gjelder uke 28, 29 og 30, for barn i alderen 12-16 år. Det er fokus på mestringsfølelse, prøve nye ting og lære viktig kunnskap om sjøvett og lagsport. Ved å være med vil man lære om å være trygg i båt gjennom mestring med lek i båt og vann. Kollenhopp håper at dette gir barn gode sommeropplevelser. Skihopp gir en super mulighet til å utfordre seg selv og når man endelig får det til vil man kunne kjenne på skikkelig mestringsfølelse. Ved lunsjtider har de ofte satt frem grillen og bydd på deilig grillmat.


Fredag morgen fra 10:00 var de siste hoppene fra uken i gang ved Midtstubakken. Alle deltakerne som var der er helt nye for skihopping. Mange skulle gjøre sine aller første hopp og var litt nervøse, mens andre hadde hoppet tidligere i uken eller tidligere i sommer.

Aleksander, 14 år

Aleksander på 14 prøvde seg med hopping for første gang uken før, han driver egentlig med fekting til vanlig. Ved starten av dagen hoppet han i den samme bakken som de litt yngre deltakerne, men det gikk ikke lang tid før han sto klar i en enda større bakke. Litt nervøs var han nok, han ville at treneren skulle telle ned fra 10. For oss som så på virket det stort bare det at han turte å kjøre ned og gjennomføre hoppet. Men Aleksander ga seg ikke før han landet på bena. Da til stor jubel fra trenere, de andre deltakerne og fra oss som var på besøk. Hidde som var en av de ivrige til å klappe for Aleksander gjorde sitt alle første hopp i skibakken like før. Han sa etterpå at det var litt skummelt, men ikke så skummelt som han hadde trodd. Etter denne uken gledet han seg til å begynne på roing til høsten!

De har flere ledige plasser nese uke, vil du være med er det bare å melde seg på, HER

Vil du lese mer om KNS så kan du gjøre det, HER
Vil du lese mer om Kollenhopp så kan du gjøre det, HER.


Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel