July 8, 2020

Sommerpatruljen 2020

Sommerpatruljen 2020

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Sommerpatruljen 2020

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Sommerpatruljen er et årlig tilbud, der det blir organisert ulike aktivitetstilbud. Sommerpatruljen 2020 er godt i gang og arrangeres ved flere klubber gjennom sommeren. Denne sommeren har HSIL, Sterling SK, Haugerud IF, Åsbråten IL, Grorud IL, Klemetsrud IL alle ulike uker med sommerpatrulje. 


Haugerud
Ved Haugerud denne kvelden var det mye på agendaen. Vi snakket først med 4 ungdommer som satt og ventet på at det hele skulle begynne, de hadde fått med seg hva som skulle skje gjennom instagram og virket gira på kveldens aktiviteter. Vi fikk raskt greie på hva som skulle skje. Her var det oppblåsbare løyper til stafetter, lagkonkurranser der de skulle ta imot vannballonger, sekkeløp og mye mer. Det ble raskt klart at det var viktig for lagene og samle poeng. Ved en av konkurranse var det førstemann til å spise en hel pakke med Mariekjeks, og det lå virkelig hard innsats i spisingen, kjeksstøv sto omtrent ut av munnen på flere av deltakerne.

Sterling

Når ungdomsnettverket dro til Vahl skole for å besøke sommerpatruljen var banen utenfor Vahl skole fylt med barn og instruktører engasjerte i fotballkamp. Det var musikk, prat, lek og vi ble tatt godt imot. Der hadde det vært mye folk gjennom kvelden, de hadde blant annet hatt grillmat, sekkeløp, potetløp og tilgang til en bod fylt med ulikt utstyr fra Frigo. Her var det aktivitetsguider som sørget for gode rutiner på smittevern, sentrale ledere i klubben var på plass og instruktørene var så klart på banen midt i kamp.

Loubna og Yasmine

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel