July 2, 2020

Tennis Sommercamp

Tennis, parkour og mestring

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Frognerparken IL sin tennis camp (Bydel Frogner)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Hos Frognerparken IL arrangeres det i hele sommer tennis camp med parkour for litt ekstra moro. Campen er åpen for alle, uansett idrettsbakgrunn og med kvalifiserte trenere. Da vi ankom idrettsanlegget var plassen preget av musikk og god stemning med aktivitet på alle baner. Av de deltakende barna er det variert alder, flere som ikke har prøvd idretten før og mange potensielle nye medlemmer. Flere har ønsket å være med flere uker og noen vurderer å begynne til høsten fordi det er så gøy. At det er morsomt betyr ikke alltid at det er lett, men trenerne er flinke til å vise og oppmuntre. Trenerne som var der kunne fortelle at de har hatt stor pågang og at de derfor har satt inn flere trener ressurser for å kunne få med flest mulig barn med på aktivitet i sommer. Heldigvis ligger de sentralt ved Vigelandsparken, som de kan benytte for parkour aktiviteter. Dette er en fin variasjon til tennis og gjør at de kan ha flere grupper. Det er kan være lange dager for de minste fra 09-16, men gjennom dagen er det mye sosialt, frukt og lunsj.

Isabelle og Charlotte

Isabelle og Charlotte er to av de yngre trenerne som får jobbe her i sommer, de virker å sette stor pris på å ha fått sommerjobb og driver selv aktivt med tennis i klubben til vanlig. Isabelle er veldig fornøyd med kombinasjonen av trenere, hun sier det at man kombinerer erfarne trenere med nyere trenere er fint. På mange måter skaper dette trygghet samtidig som de får muligheten til å bygger mer erfaring selv.

Les mer om Frognerparken IL sin sommeraktivitet, HER.

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel