August 13, 2020

Titan Fekteklubb

Star-wars stemning på Hovseter

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Osloidrettens ungdomsnettverk og Oslo idrettskrets har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Titan Fekteklubb (Bydel Vestre Aker)

Sigrid Nestgaard Rød, rådgiver ungdomsidrett Oslo idrettskrets

Titan fekteklubb har hatt sommeraktiviteter flere uker denne sommeren. Uke 26 og 33 er normalen, men etter støtte fra Oslo idrettskrets og Oslo kommune, har de også fått dratt i gang idrettsaktiviteter til kun kr 100 i uke 31 og 32.

I Hovseterhallen er det et herlig mangfold av aktivitet i sommer. Basket og fekting i idrettshallen, yoga og lasersverd i dansesalen, og i foajeen er det klatrevegg og bord fulle av sjakkbrett, brettspill og tegnesaker. 

Victoria (20) og Karina (19)

Karina Zeresenay (19) er en av årets sommerinstruktører. Hun bor på Hovseter og synes det er fint å stille opp for nærmiljøet. En av de andre lederne, Victoria Frivik (20), fekter i Njård til vanlig. Det er også med instruktører fra Bygdø og Titan fekteklubb. Jentene forteller at det har kommet barn fra hele byen for å delta, og at det er tydelig at de får med flere når deltakeravgiften er lav.

Totalt er det 70 barn og unge i Titan Fekteklubb. De aller fleste deltakerne på ferieaktiviteten er likevel helt nye, og flere har meldt seg inn i klubben i løpet av sommeren. Ypperlig rekrutteringsarena!

Ricardo (11) og Patricia (8) med klubbens lille maskot

To av deltakerne, Ricardo og Patricia (bildet), er veldig fornøyde med årets sommercamp. Ricardo, som er eldst, forteller stolt at han har vunnet mange kamper. Søskenparet har drevet med fekting i 1,5 år, og har hatt en bratt læringskurve.

Har du lyst til å prøve? Les mer om klubben her:

Titan Fekteklubb hjemmeside

Titan Fekteklubb facebook

Sjakk er populært mellom hallaktivitetene
Full fart i klatreveggen
En liten dose Star Wars må til, hver dag

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel