August 11, 2020

Tojang Kampsportklubb

Tojang kampsport - gratis treninger hele sommeren, helt til 1. september.

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Tojang Kamsportklubb (Bydel Vestre Aker)

Sigrid Nestgaard Rød, rådgiver ungdomsidrett Oslo idrettskrets

Tojang kampsport, litt bortgjemt midt i et kontorbygg, finner vi et flott kamsportlokale. Her føler man seg umiddelbart velkommen.

Hovedinstruktør Parviz K Shahraki er her hver dag. I dag lærer barna koordinasjon og styrke, og de jubler hver gang de hopper over et hinder. Hver økt starter og avslutter med en hilsen.

- Disiplin er viktig i kampsport, sier Parviz. - Vi lærer dem å bli sterke og bruke kroppen, da er det viktig å også jobbe med hodet.

Dominique (11) og Bernard (8)

Brødrene Dominique (11) og Bernard (8) har prøvd både svømming, kickboksing og taekwondo i sommer, og synes det er kult at de kan prøve så mye forskjellig i år. Bernard har allerede meldt seg inn i Tojang, og Dominique vurderer det samme.

Sommerprosjektet er en god rekrutteringsarena. Parviz forteller at det allerede er 12 nye barn som har meldt seg inn i klubben, og han tror det blir enda flere før sommeren er over.

Avsluttende planke

Tojang kampsport har treninger for alle aldre. Her kan du prøve både taekwondo og kickboksing. I tillegg tilbys en rekke selvforsvarskurs, flere i samarbeid med skoler, samt egne kurs for jenter.

Vil du prøve? Ta kontakt med hovedtrener Parviz på tlf. 458 08 395.
Hvor: Husebybakken 28 B, nedenfor Montebello t-banestasjon.

Se sommerens timeplan her (gjelder til 1. september):

Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel