July 13, 2020

Tøyen SK og Løkka tigers turn sin gymnastikk camp

Turn, trampoline og akrobatikk

I åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små. Allerede fra første sommerferieuke var flere idrettslag i gang, og Osloidrettens ungdomsnettverk har benyttet muligheten til å ta en nærmere titt på tilbudene. Her deler vi glimt og øyeblikk fra tidenes aktivitetssommer.

Tøyen SK og Løkka Tigers turn sin gymnastikk camp (Bydel Gamle Oslo)

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Dette er første uke, av en tre ukers periode der Tøyen Arena er pakket full av turnutstyr og trenere fra Løkka tigers turn. Tøyen Sportsklubb samarbeider nemlig de neste ukene med Løkka tigers for å kunne lage en spennende camp der akrobatikk, trampoline, parkour, turn og capoeira står på agendaen.  

Hallen er fylt opp med både nybegynnere og øvede turnere som alle er klare for å prøve noe nytt. Det har vært et populært tilbud med 60 påmeldinger. I løpet av dagen får man prøve alle apparatene i mindre grupper med rulleringer. I trampoline er Rodrigo klar for å lære deg hvordan man bruker en ordentlig stortrampoline, her må man lære hvordan man bygger og demper fart. Viktigst av alt er sikkerhet, for i en stortrampoline kan man få veldig mye fart. Heldigvis vet Rodrigo det du trenger for å kunne trene på en trygg måte. Han har mye erfaring med akrobatikk og trampoline. Alle trenerne du møter her er engasjerte og kan hjelpe til om noe er skummelt. Det virket som om alle som var med fikk hivd seg rundt og prøvd noe nytt. Når jeg skulle gå så spurte jeg noen av barna der om de synes det var gøy, svaret var et klart JA!

Les mer om tilbudet og påmelding, HER!


Idrettssommer 2022

Det blir 9 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel