June 25, 2020

Ungdomsnettverket besøker

En aktiv sommer for ungdomsnettverket

Oslo idrettskrets sitt nye ungdomsnettverk skal i sommer reise rundt i byen vår for å se på idrettssommeren i Oslo. I hele åtte uker skal over 80 idrettslag bidra til en sommer fylt med idrettsglede for store og små.

Ungdomsnettverket besøker idrettslagene i sommer

Mia Malmer, Osloidrettens ungdomsnettverk

Ungdomsnettverket består av en gruppe på seks ungdommer som gjennom klubbesøk og temakvelder bidrar i idrettskretsen sitt arbeid for og med ungdom. Vi kommer alle fra ulik idrettsbakgrunn noe som skaper god dynamikk og et bredt perspektiv i gruppen. Vi er både trenere, utøvere, dommere og ledere.  Ungdomsnettverket består av Hanna Salo, Caroline Saastad, Hadi Mohamed, Erlend Røste, Ingrid Sel Skråmestø og Mia Michelle Malmer.

I sommer håper vi å få besøkt så mange idrettslag som mulig, så vi kan være med på å synliggjøre idrettsgleden som skjer i byen vår for alle som vil se. Vi har stor tro på at sommeren også vil bidra til arbeidet vi skal gjøre fremover. Vi gleder oss til å se hva som foregår i klubbene, møte barn og ungdom som er engasjert rundt om i Oslo. Det blir mulig å følge med på nettverket både gjennom artikler her, men også på @osloidrettskrets sin instagram side og vår egen @ungdomsnettverk.oik 

Vi gleder oss til å møte aktive barn, engasjerte ungdom og forhåpentligvis akkurat deg som sitter og leser dette. 



Idrettssommer 2023

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel