June 20, 2024

Velkommen til idrettssommeren 2024!

Årets idrettssommer er endelig i gang!

Vi gjentar suksessen og fyller sommeren med idrettsaktivitet over hele Oslo i år igjen! Med økonomisk støtte fra Oslo kommune har våre idrettslag fått midler til å arrangere idrettsaktivitet i sommerukene, slik at flere barn og unge får muligheten til å delta på idrettsaktivitet i sitt nærmiljø. I løpet av åtte sommeruker skal barn og unge fra hele byen derfor få prøve ny idrettsaktivitet og kjenne på ordentlig idrettsglede!

Kanskje i år er året hvor du oppdager en ny idrett du elsker? Eller kanskje du stifter nye vennskap med andre barn og unge fra ditt nærmiljø? Forhåpentligvis resulterer årets idrettssommer i en kombinasjon av begge, hvor barn og unge får får kjent på idrettsglede og alt det inneholder, både på og utenfor banen!

Her kan du finne aktivitetskalenderen vår og melde deg på årets idrettsaktiviteter

Unge fotballspillere i aksjon!

Hvem kan du treffe på i årets sommerteam?

Årets sommerteam består av Cesilie Øygard, Jamil Dost, Siham Jama, Nina Westby Thorstad, Lania Khasraw Najmadin og Caroline Saastad. Mange av oss har jobbet i sommerteamet i flere år, men det er også noen nye ansikter i gjengen. Vi har alle tilhørighet til Osloidretten, og gleder oss stort til å reise rundt å besøke idrettsaktivitet i Oslo i sommer!

Ønsker ditt idrettslag et besøk av oss i sommer? Eller ønsker dere å sende inn aktiviteter som bør med i vår kalender? Ta gjerne kontakt med oss via instagram!

Påfyll i sommervarmen!

Her kan du følge med på all idrettsaktivitet i sommer:

For å melde deg eller dine barn på aktiviteter kan du benytte deg av vår aktivitetskalender. I tillegg vil artikler publiseres fortløpende på denne nettsiden og vi vil dele innhold på våre sosiale medier gjennom hele sommeren:

Forhåpentligvis klarer vi å vise frem idrettsgleden gjennom skjermen, men anbefaler likevel alle å oppleve den i virkeligheten også. Vi gleder oss derfor til å se akkurat deg i sommer!

Idrettsglede for alle!

  

Idrettssommer 2024

8 uker fullspekket med idrettsglede!

Se aktivitetene i din bydel